LCHF Dag 8(bortse från fettisdagen)

Hehe, råkade fuska i söndags och igår... Mamma hade gjort vanlig mat och jag sitter ju här och är bajssjuk så orkade inte ställa mig och laga egen mat, därför blev det fail men nuså! Idag:

Mat
Frukost en banano
Lunch Ett fullkornsbröd med makrill med té
Middag Revbensspjäl, grönsaker och tomatsås med milk! Se bild :D FAN vad gott det var!
Mellanmål blåbärspaj och grädde enligt LCHF! Här är länken http://www.lchfrecept.com/ShowRecepy.aspx?ID=163

Träning
nada..



Inspiration: Kim Kardashian

756. Celebrity Style: Kim Kardashian

756. Celebrity Style: Kim Kardashian by nastyaafanasova featuring racerback tops


Hon är så otroligt fin! Speciellt i den här stilen, och det enda som behövs är enkla kläder. Liksom ett par svarta thights, basic vitt linne och skinnjacka så äre klart! Sen lägger man till accessoarer som scarf, solglasögon, ringar eller snygga shoes.

-


' I never really knewed what they meant with love makes you blind, until now when I finally opened my eyes bycarm

To be strong

GAAAY jag har blivit sjuk. Jag som var stolt över att jag var den enda som inte hade blivit sjuk nu när alla har blivit det... hah aja, men det som gör det ännu mer surt är att den här förkylningen har hållt sig ända sen i tisdag. wtf liksom.

I torsdags fick jag släpa mig iväg till skolan för att göra ett prov alla i klassen ändå faila på, haha. Läraren var inte så diskret med det direk, menmen! Sen hem o äta mat lite snabbt för att dra på ett Au-pairinformationsmöte med Olivia, för vi vill nämligen åka till USA i år och jobba som det! Jag har velat det här i flera år men har ju gått i skolan så det har inte varit möjligt, men nu kan det ske :)

I fredags drog jag till skolan trots att jag var dundersjuk men det var för lite olika orsaker, b.la. för det var Biancas sista dag hos oss :( FAN vad saknad hon kommer vara av oss alla, speciellt av oss tjejer i klassen som kommer så bra överens med varandra och trivs! Det handlar om att göra det som känns bäst för en själv helt enkelt, och om det här är det så var det rätt gjort :) Jag kom också för att få vara med på Dragons' Den(elr hur det stavas, är ett tv-program)! Vi i klassen blev utsedda till att vara jury för våra 1or i skolan då dom skulle presentera deras produkt för oss(dom har kursen Idé, Teknik och Företagande som ett ämne i skolan). Hahaha vi kände oss om idoljuryn fast a kinder version :D Så det var värt att komma för, hur roligt som helst!



Hämtade mitt paket från Topphälsa häromdagen och i den fanns dom här godingarna - duscholja och body lotion!
Haha snart har jag en body shop affär hemma...



... den här fick jag också!

LCHF Dag 7

Mat
Kommer inte ihåg ett piss förutom att jag åt kött med sås och stekta grönsaker med mjölk till middag...
Haha fan vad lite jag äter nu för tiden, brukade alltid stoppa in mig nåt men nu är det bara... borta. Kan jag verkligen ha lyckats så fort att minska aptiten så här mycket? ELLER NE, det kanske beror på att jag blev sjuk i onsdags och då förorar man ju aptiten haha. Jaja, får se hur det ser när jag har blivit frisk då :)

Träning
Inget, ingenting!

MEN, har gått ner cirkus ett halvt kilo... från låren om jag mätte rätt också, isf - score!


LCHF Dag 5 och 6

Ja, det blev ju helg och sen åt jag spagetti&köttfärssås på sönd och månd.
Så här är gårdagens och dagens uppföljning:


Tisdag

Mat
Frukost/mellanmål ett plommon
Lunch Lammbiff med vitlökssås och kokta grönsaker med mjölk
Middag kött med sås, stekta champinjoner och salladsblandning med mjölk
Efterrätt mintchokladmousse med hallon! Här är receptet, jättegod var den och lätt att göra :D fick komplimanger för den, och dessutom var det jag som gjorde den - stolt haha ;) http://www.lchfrecept.com/ShowRecepy.aspx?ID=962


Idag

Mat
Lunch/middag varm yoghurtsoppa
Mellanmål makrillssmörgås och en apelsin
Kvällsfika russin och kamomillte(är sjuk som en j*vla råtta...)


Not so alone after all...


Guess what I got on Valentine's day...
HAPPY! iiiiih älska smaken, kanske ska säga det 170 ggr till?
älskar chokladtemat! älskar den chokladdoften, älskar den här smaken, osvosovosv.


Glad alla hjärtans dag allihop! :)

Update: LCHF

    Jag trivs rätt bra med min diet, är inte alls så svårt att hålla sig ifrån pasta o ris och sötheter! Det blir ju också lättare ju längre man håller på med det :) Bara det att det är lite jobbigt att behöva anpassa sig på det är sättet, och behöva förklara för folk som tycker det är onödigt&dumt... Och jag har alltid tyckt att människor som är normalsmala inte ska hålla på med sånt här skit men nu förstår jag dom. Man kan ha lite mulliga ställen på kroppen även fast helhelen är normalsmal! Det är sånt som inte syns med kläderna på liksom. Är det nånting som stör en så pass mycket att man tänker på kroppen varje dag och det påverkar ens självförtroende negativt så ska man göra det som är bra för en och då är det bara att starta igång en hälsosam diet!
    Bara man inte går överstyr att man vill ha anoerixa och ska svälta och ha sig... Nej, inte okej för varken utseendet eller hälsan! Tjejer ska ha lite curves och ta i, haha. Tycker jag! Hellre ett kilo för mycket än ett kilo för lite :)

    Jag har ändrat lite i min diet igen, och så här ser den ut nu:

  • Följer LCHF sönd-torsd
  • - UNDANTAG är om det bjuds på spagetti&köttfärssås och det bjuds på gratis bakelser t.ex.

  • Äter vad fan jag vill fred&lörd, men med måtta

  • Alkohol får intas när som, dricker ändå inte så ofta
  • (haha det rimma!)



    Inklippningen är gjord i roliga paint då mitt photoshop är borta...!

Cuz it's friday


Decided to wear black men bekväma jeans Gina Tricot
skärp med ett stort&färgglatt spänne där fram
blommigt vitt linne Cubus
ringar på fingrarna!
och svarta klackisar!(som vanligt, är man kortast av alla på hela jorden så...!)

If you want the rainbow, you gotta put up with the rain

I fredags var jag jag ute för att fira Olivia som blev 18, och det blev en lyckad kväll trots småtjafs, skämmiga tilfällen, fick vänta till sist vid grderoben för hade tappat bort lapparna, and so on...! Tappade bort alla hela tiden haha men det var många där som jag kände så jag klarade mig ändå :) en krogenstandardDDd...


Födelsedagsfirande inne på Kungarummet!


I lördags var det så himla skönt att bara ta det lugnt! Min bestis Miranda kom hem till och jag hade lagat mat åt oss :D Sedan tog vi oss till bion där vi såg Mästerkatten(Puss in boots på engelska, haha) och den var faktiskt bätte än vad jag trodde! Jag hade för mig att den skulle vara lite som en barnfilm med utan handling typ och typiska "hittar-en-tjej-och-blir-kär" och nåt litet ägg som är med helt random. Men fan, den hade handling och var rolig så jag satt där som fastklistrad och bara glodde! SE DEN :)


Busy busy busy but how about a party?

Nu har mitt jobb på Komtek dragit igång :D och yes vad bra den har börjat! Så härliga gäng jag har fått av barn och ungdomar, och den här terminen kommer jag jobba mycket mer än förut. Har 3 kurser/pass i veckan + 3 dagar på sportlovet + några enstaka ggr som vi kommer komma till Marieberg + så ska jag hoppa in på en kurs dom 5 sista, då ena handledaren inte kan vara med längre. Jäpp, det blir mycket spring och många barn :) och money... he he.

Det har varit sååååååååååå häääääääääääääääääääär myyyyyyyyyyyyyycket att göra. Jag är liksom upptagen varje j*vla dag två veckor framåt ungefär - fan är det om?! Ingen freetime, ingenting... Fast egentligen ligger nåt i det att man är så upptagen, jag tror att vi som har fullt upp och tar på oss mer än vad vi känner att vi klarar av faktiskt vill ha det så. en aning. Vi vill vara sysselsatta, ha nånting att göra och känna att vi har gått i mål sen. Vi vill nog klara av så mycket som möjligt helt enkelt! Så det här är något stimulerande och nånting vi vill egentligen fast på ytan ser vi bara det som stress. Ja, det var nåt att klura ut på!

Imorgon(fredag) har jag tid på Zodiak för att plocka mina bryn jag har sparat i 75 år!! :) Och sen har Olivias kompis hyrt kungarummet på Strömpan för hon fyllde nyss 18, och jag är bjuden dit så imorgon blir det att festa med min tjej och alla andra ful(l)isar!



Ollie and me

LCHF Dag 4

Mat
Frukost/mellanmål ett äpple
Lunch köttbullar, blomkålsgratäng och morotssallad med mjölk
Mellanmål x2 bärsmoothie och en mandarin
Ja vad ska man säga, fika för dom andra men middag för mig fullkornsbröd med ost, skinka, grönsaker and that
Mellanmål ett äpple och en chokladboll... haha bra där! men vem kan motstå en gratis jävla smarrig chokladboll...

Träning
(tomis)


Alltså jag kan och tänker inte följa LCHF-dieten till punkt o pricka för så tjock är jag inte. hah, ne men det är för extremt för mig iaf. Jag ser LCHF dieten som en grund, och sen väljer ut så många bitar som möjligt av den för att behärska min aptit eller vad man ska säga. Så det jag väljer att äta och inte äta är mycket valfritt men roten, det som kommer från grund och botten, är LCHF-dieten :)

LCHF Dag 3

Mat
Lunch fullkornspasta, kycklinggryta, kokta grönsaker och keso med lingon- och äppeldricka
Mellanmål en mandarin!
Middag hemmagjord kycklingsallad med fetaost, med svartvinbärsdrycka till
Mellanmål en liten bit mörkchoklad som smakade blää, och en god apelsin!

Träning
Aerobics medelsvårt pass :D (haha var inte riktigt våran nivå med tanke på att det var första gången för vissa av oss...)


Här har jag hittat jätteenkla och spännande recept för LCHF-ätare :D Finns för mat, mellanmål, efterrätt(thank god!) osv. Perfekt för mig, jag lagar elr bakar aldrig nånting haha. http://www.lchfrecept.com/ 

LCHF Dag 2

Mat
Frukost/mellanmål ett grönt äpple
Lunch panerad fisk, blomkålsgratäng, morotssallad med mjölk
Mellanmål en banano
Middag köttbitar, ägg med mjölk
Mellanmål en skål med vindruvor!

Träning
(tomt...)



Profilkampen -09
SÅ ska min mage se ut - varken spinkig eller tjock!

START LCHF: Dag 1

    Jag har läst en del om LCHF-dieten och jag kommer verkligen inte följa den på ett exakt, utan jag ska specialutforma den så den passar mig för jag anser att en del saker bara inte fungerar för mig. T.ex. så vill dom att man helst inte ska äta frukt, men det behöver jag göra så jag inte dras till godis och bakelser! Jag kommer inte heller dra ner HELT på ris o det där, utan jag ska börja sakta med att minska intaget av sånt och SEN ha dagar där jag inte äter sånt alls! Jag kommer också äta skräpmat, godis o sånt skit men bara ibland :) (Haha men väldigt passande...... det är ju reklam vid sidan om här på blogg.se och så är det en bild på en korg och i den är det massa kanelbullar!) DÖR. 

  • Mitt mål med det här, med träningen o hela skiten, är att behålla min kropp som den är(normalsmal med kurvor) men förlora fett på lår&mage. Samt att hindra mig från att bli tjock/mullig/knubbig/unameit haha, den risken finns nu med tanke på hur mycket jag äter...

  • Mat
    Lunch lite ris, mellanmycket korvstroganoff, keso och sallad med mjölk
    Mellanmål ett grönt äpple
    Middag en liten potatis, massa köttbitar, ägg med räkor och svart kaviar med mjölk
    Mellanmål en skål med vindruvor + en aladdinchoklad

    Mätning(där det är som tjockast)
    Mage 86 cm
    Lår 57 cm

    Träning
    (Ingen haha)

    Vikt 51,2

I want...

Åååh har ni sett det nya temat från Body Shop? Först när jag fick höra det, tror att jag såg det i min Cosmopolitan, så vart jag tagen direkt - choklad liksom! Så häromdagen gick jag in till affären och lukta, och fy helvete vad GOTT. Jag MÅSTE ha en produkt av den, och det är så jävla bajsigt att det bara är special edition. Perfekt för killen att ge bort på Alla hjärtans dag t.ex., för dom som har någon så att säga haha... forever alone här, typ.


Gief!


Jag har funderat länge över min kropp, hälsa o sånt shit sen jag börja gå upp i vikt efter sommarn och för att jag har fått en så j*vla stor aptit. Time to lose some weight and get back to normal liksom! Häromdagen fick jag min topphälsatidning i brevlådan och började läsa i den och då var det en sak jag fastnade för - LCHF-diet. Den går ut på att man ska äta det naturliga, alltså inga kolhydrater(pasta, ris, bröd osv.) och socker som finns i godis, läsk, bakelser och sånt gott...! Utan det ska vara kött, ägg, skaldjur, fisk, bönor, grönsker och ah ni get the point :) Här är en länk till en bra hemsida! http://www.lchf.se/
Jag tror jag ska ta och skapa en egen kategori för just det här projektet! Eller för hälsa överhuvudtaget, jag tränar ju också.


Här är en kost som passar in: Kyckling med sallad, olika grönsaker och fetaost!

Gameing headset och ringhållare!

Steelseries siberia V2 Special Edition
Var på jakt efter ett gameing headset idag på stan, det blev en kort jakt och det var ju skönt!
Eftersom att det blir lAn i helgen så var det dags för ett nytt, och vill inte köpa en för 99 kr för det är bara waste of money rakt av.
Ska det vara så ska det vara bra!
Teknikmaganiset
649 kr


Haha inget jag köpte utan fick av mummi köpte till mig



Jag köpte ansiktsservetterna och fick ansiktskrämen på köpet!
Parfym pia 29 kr

Fan hände?

    Ne nu har jag varit vääääldigt borta från bloggen och som alla andra skyller på - STRESS, för mycket att göra med för lite tid liksom. Och det är faktisk så det är, man har sina dagliga rutiner och sen kommer det en massa extra bagage. För mig är det skola, gymma, börjat jobba då vi har vårens kursstart nästa vecka, få tid med kompisarna, få tid med mig själv(koppla av, kolla film, unna sig ett fotbad, och dylikt), spela cs(haha tyvärr så har det blivit datorns priority number one...!), osv! Man vill ju inte heller bara skriva ihop nåt snabbt och meningslöst skit för att fylla ut bloggen liksom, iaf inte jag, så därför behöver jag lite tid för bloggen och det har jag tyvärr inte skaffat mig den senaste tiden... MEN DET BLIR DET ÄNDRING PÅ för det är faktiskt kul att blogga när man har saker att skriva om, och så gäller det att vara lite mer effektiv! btw så är det jättekul att se att man fortfarande har läsare varje dag trots sådana här tråkiga pauser :)


    Haha jag drar en till sån där vad-har-hänt-på-sistonde-lista, hoppas jag inte behöver göra sådana fler utan är aktiv med bloggandet ist. GL Carro!

  • Kan börja med att säga att jag har haft det jävligt bra faktiskt :D så himla skönt att 2012 har börjat bra för mig, precis som jag önskade&hoppades. så livet bah rullar på!

  • Jag och en till i min klass blev utvalda till att luncha med våra lärare, rektorn och en man från skolverket för att diskutera den här nya utbildningen jag går - Gymnasieingenjörsutbildningen(T4 som det kallas). Haha så det var lite status och kul :D

  • I skolan har det varit mycket skönare då vi inte har fått jobbiga uppgifter som man måste sitta hemma längre, men får se hur länge det håller...!



  • Har också festat med mina T4-bruds!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!