So it began

Haha vart fan ska jag börja ens? Hur detaljerat ska jag beskriva allt? Hur mkt kmr jag orka skriva? Vad kmr jag endast behålla för mig sj? 

Men skulle kunna börja med att säga såna här humörväxlingar, så här tätt, har jag inte haft i hela mitt liv. Inte ens när man var tonåring med sin första mens - för där varade iaf varje humör lite längre, haha. 
Här är lite kortfattat genom resan so far👇

Sthlm - Dubai: LYXIGASTE flygresan jag nånsin varit med om, fick för det första platsen vid nödutgången = ingen jävel framför, så helt fri space. Och ingen bredvid mig heller. Förutom det, så var servicen och maten fantastico! Det var flerrättersmeny och jag valde lamm med saffranris 😍 dom kom med glass, snacks, efterrätt och dricka, det ena efter det andra som ett rullande band. 

Dubai - Kuala Lumpur - Melbourne: Oväntat som faAn. Hamna i mitten med en blind man på ena sidan, så fick agera hans assistent. Kan man skriva med det på CV:t tro 😉 nä men sen vare så sjuuukt lång och otålig resa, för det var den längsta. Inte alls samma service som från första. Så från lyx till bajs, kan man säga 😾

MEN SEN SÅ LANDADE JAG TILL SLUUUUT 😁😁😁😁😁😁 

Skybuschaffören älskar tydligen Swe 💛💙











Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!