Chilling sunday

Inatt fick jag sova själv hemma, mamma var och åt med några vänner sen sov hon över! Jag har blivit mer och mer bekväm i att sova själv, förut var jag ju livsrädd haha. Fick be mormor sova över om ingen annan kunde haha... Så det är ju skönt det! Snart ska jag iväg till Diana för att laga mat och äta - misigt. Sen gittar vi nån annanstans jao, vart ödet tar oss får vi se! Jag börjar inte förrän klockan 2 imorgon, då jag ska ha mina eftermiddagspass nu på månd&tisd :) Men fan, tyvärr så har jag tandläkartid på morgonen imorgon... kom på det nu haha. Jag blev lite gladare iaf när mamma kommer hem med kläder som mormor har skaffat åt mig, då hennes väninna äger en butik i sthlm och det som inte blir sålt får mormor som hon kan ge till mig :D

Hm, första advent idag tydligen. Känns verkligen inte som det! Och jag tycker att det är dags för kylan och snön att komma, även fast jag inte tycker om kylan men det är för att skapa den här julstämningen som nu inte finns. Pga det så har både jag och mamma glömt att julpynta hos oss och tända första ljuset - inte okej!!


Diana and me - ye ye, gangstah's!









Surprise party at Strömpis!

I fredags fick vi på förmiddagsskiftet sluta klockan 1 istället för 2, skönt med tidig helg! Jag gick direkt ner på stan för att möta en tjej jag skulle köpa en tröja för - endast 20 kr! Det är jävligt bra ekonomiskt och tidsamt att köpa second hand kläder, första gången jag gör det av en privat person :) Annars har jag varit på Myrorna nångång och lite så där.

På kvällen kom Kath till mig, vi fixade oss lite sen var det dags att dra sig till Strömpis, blev bjuden på en överraskningsfest som hölls för nyblivna 18-åringen Hanno. Vi hade övervåningen för oss själva från 7-11, och när det började droppa mer och mer folk till strömpis så försökte dom ta sig in men vi slängde ut dom haha! Ne men så dumt det lät, men vi fick säga åt dom gå ner och komma tillbaka senare när det öppnade :) Kvällen i sin helhet var helt okej och trevligt, det blev nämligen ingen festarkväll för mig då jag var tvungen att dra hem tidigt! Jag skulle vara med på öppet hus i skolan 10-14 på lördagen för att representera den utbildningen jag går(T4), så då var det bäst om jag inte var sliten&trött! Och det gick TOPPEN på öppet hus! (skriver om det nån annan gång så fort jag har fått bilderna från dagen)



Night outfit: Svart midjekjol, nya söttröjan, nylonstrumpbyxor och svarta klackisar med blommor på!
Och så får vi inte glömma det matchande hårspännet som fick en hel del kommentarer under kvällen, haha

Ett slut med flera början

I fredags var det sista skoldagen innan vi beger oss till 4 veckors praktik, som började nu i måndags! Jag trivs jättebra med alla snälla och roliga medarbetare :) Jag har fått en uppgift av min mentor där som är rätt så betydelsefullt för företaget, så det ställs lite press på mig att göra det bra haha! I det ingår det också att jobba 2 av varje skift som finns vilket är förmiddag, eftermiddag och natt - blir spännande och omväxlande! Och jag var så himla smart så jag valde att jobba natt nästa vecka på onsd&torsd, om man tänker till lite så blir det alltså att jag kommer hem runt 6 på morgonen på fred och har då tagit helg!

Igår hade jag min sista komtek-kurs... Älskar verkligen att få vara en bra förebild och pedagog för barnen, att göra dom glada och lära ut till dom. Jag hoppas att jag får jobba kvar i vår också, för sen vet jag inte vad jag gör efter min examen! Kanske skaffar jobb här, är Au Pair i England, random-reser utomlands, börjar på uni, blir arbetslös och deprimerad, vinner 1 miljon kr och gör allt möjligt... JA man får helt enkelt se!

Idag fick jag ett glatt samtal från min T4 lärare!!! Jag får nämligen börja på teckenspråk som hålls i samma skola, utöver den här utbildningen :D så himla kul, äntligen. Har alltid varit intresserad av teckenspråk och velat kunna det sen jag var liten, men har aldrig haft ett behov av det direkt. Nu på senare tid har det behovet vuxit fram då jag har lärt känna nya människor som då är hörselskadade/döva, så det fick mig att bli mer taggad och nu har jag fixat det här!

Hahah ja men det är nog dags för mig att sova nu, tog mina förmiddagsskift imorgon och fredag... Börjar 05.48, KULT. Skulle va kul att se matchen Milan VS Barca ikv men går ju inte... så jag får säga godnatt istället!


Från 2 av barnen, blev så himla glad! En del förstår tyvärr inte varför man ska bli glad av nåt sånt,
men vare sig man får en enkel teckning eller något stort som ett köp 
så ligger det en enorm tanke och energi bakom varje uppskattning

Vin&tapaskväll + spontan händelse!

I lördags åkte jag hem till Hanna, efter att ha missat bussen med några meter bara sen sitta i bilen för att värma mig och vänta på nästa haha, och där väntades tjejerna med mat&vin på bordet :D Det var mycket trevligt, mysigt och roligt runt middagsbordet och så himla gott - tackar Hanna så hemskt mycket för det! Sen var det dags för oss att åka hem vid 11, Malin och Johanna hade planerat utgång men jag och Kath skulle dra hem. Men så här blev kvällen istället: 
  1. Keethlin drog hem
  2. Johanna blev otaggad på krogen när vi kom fram så då föreslog jag att vi tre kunde gå in till Ivy och ta det chill där
  3. Satt med brudarna men Malin var fortfarande skittaggad på krogen och tjatade om Satin så jag sa att dom fick göra som dom ville men att jag skulle hem om dom fortsatte vidare
  4. Då kom Malin med alternativet att vi kunde pröva med att gå in gratis, och sen fick vi dra om det inte gick(kändes onödigt att betala 100 kr för att vara där i 1 ½ timma, nykter dessutom...)
  5. Jag och Johanna tänkte liksom "haha ah visst, vi gör så då"
  6. Vips, så kom vi in gratis! Hahah så himla otippat och bra tajming men där var vi och dansa sen blev det BK, slutade med att jag kom hem vid halv 4 när jag egentligen hade ställt in mig på att komma hem vid 11. Så kan det gå!



    Haha lite mörkt och konstigt kanske, men det fick vi nöja oss med - vi orkade inte vänta längre på att äta!



    Det blev 4 olika smårätter + kex&ost






    y u no happy?



Futsal VM

Idag tog jag mig till skolan för hade bara en lektion som var från 9-12, så det var skönt! Har dessutom blivit frisk nu :) tror jag... och hoppas. Sen drog jag hem, fixa mig balbblabl och träffade Olivia my man! Vi åkte till idrottshuset för att kolla på dövas Futsal VM - det var underhållande och dessutom så vann herrlandslaget mot Japan! Fast asså HAHAHHA på vägen från idrottshuset till stan så skulle vi parkera bilen och det slutade i katastrof... Stoppade upp hela bilvägen i cirkus 5 min, folk måste ha trott att vi var idioter haha (måste påpeka att det var Olivia som körde). Efter våran tjockis time inne på Alfredos så var hon tvungen att dra pga att hon skulle jobba natt :( jo men det sög ju. MEN DÅ kom Emma och räddade mig, vi åkte till Oskar och förfestade med några i klassen men blev en vit kväll för mig trots tjat och spritbjudning haha. Tråkigt att inte hänga med och ha en superkväll men skönt att kunna hålla det man har lovat sig själv också :) Vid halv 11 slaget drog dom vidare till strömpis och jag gick hem och spelade CS en stund men nu sitter jag bara här och väntar på ingenting haha, blir väl läggdags snart eller gå ut och träffa alla fulla kompizar på stan!



Idag fick vi grilla marshmallows i skolan med en jetmotor!
Haha ja det var en annan variant av att grilla



Det här var då det första vi fick se när vi kom in till honom... mmmh bromance!



Haha jag och Alex dansar till Waka Waka, den som tog kortet var nog inte så nykter I guess...
Sjukt roliga saker som hände på förisen!

Höstens favorit!

Outfit

Outfit by caaarrutt at polyvore

Jag har fallit för utstyrseln då man ska ha strumpbyxor, en stickat kort kjol, höga kängor, en polotröja, höstfärgad halsduk och skinnjackan på + accesoarer som passar till det. Det som är på bilden är ungefärliga plagg jag har hemma och använder som outfit :) Ursnyggt, mysigt och varmt!

Kan jang och snor

Då har man gått och blivit förkyld igen, hann bara vara frisk i 2 veckor innan det slog till igen... vad fan är felet!? Som tur är så har vi inte mycket i skolan den här veckan då vi ska ut på praktik nästa vecka i 4 veckor :D Jag kommer att vara på Stoneridge, det är ett företag som tillverkar moderna elektroniska delar till lastbilar. haha ne det låter inte som mig men vi blev utplacerade av lärarna och dessutom så är det ett rent, fräscht och modernt företag - inte så mkt fabrikliknande, så det var en positiv överraskning!

Så idag och probably imorgon också blir det att ruttna hemma framför datorn, tv, film och en hög med näsdukar... KULT. Men neeee inte ska jag sitta här och va emo - kan berätta att jag ser mycket fram emot lördagen då The Big Five ska samlas igen hos Hanna den här gången, då bjuds det på vin&kex samt tapas! Mums :)



Jag fick göra ett roligt vattenexperiment i skolan förra veckan,
och ja det var faktiskt kul haha



(försökte göra den där tittutbilden med kaninhänderna men lyckades kanske inte så bra...)
Nya Cosmopolitan nr 12 har kommit, äntligen en tidning att läsa!

Shopp-ing

Veckorna går så himla fort, asså det här året har bara åkt förbi då det är helt sjukt. Fan man hinner ju inte med, men skönt att man har vridit tillbaks klockan i alla fall! Jag har inte varit på stan och haft den här riktiga shoppingturen, men i torsdags då BikBok hade 50 % på allt ungefär så tog jag med mig mamma ut dit bl.a. och fick med mig en hel del :D Även ett par Uggs som jag har längtat efter i ett par år...! Det kommer inte bli så mycket mer shopping för mig nu innan jul, förutom till nyårsfix kanske, måste ha pengarna till julklappar... Men efter det då j*vlar!


Tjocktröja Cubus 199 kr
Hårband Blu Di Blu 80 kr




Köpte en ny mascara, Lash Architect 4D, woooow haha. Den var faktist j*vligt bra!



Ljusrosa festtop
BikBok 
199 kr



Den här söta toppen som är nog den första toppen jag har som är "stängd", brukar alltid
ha öppet vid bröstkorgen annars!
BikBok 199 kr



(fjortisdöljer munnen he he)
Stickad gräddvit/beige tröja
BikBok 399 kr



Dom här örhängena fick jag på köpet då man handlade för över 500 kr inne på BikBok - värt!



Mina favoritskor i skohögen fr.o.m. nu!
Scorett 1 199 kr


Tjejmiddag på Kinamuren

Fick ett överraskande sms av Keethlin häromdagen där hon föreslog en fin middag med oss The Big Five igår - haha det är så vi tjejer kallar oss :D Tha crew members: Jag, Johanna, Keethlin, Malin och Hanna = The Big Five
Vi får ta och bestämma vem som ska vara vilket djur oxå haha.

Tyvärr så kunde inte Johanna vara med oss, men vi andra 4 tog buffé och fyfan vad vi åt!! Vi utnyttjade 
verkligen bufféfunktionen och åt så mycket vi bara kunde, till slut satt vi där med halvdrogande ögon och putande magar. MATKOMA!
Sen fick jag samtal en efter en om att åka till en adjöfest då en vän ska flytta utomlands för ett tag, men så himla basjigt att det låg en halvtimme från stan så ingen var speciellt taggad...! Efter ett tag drog vi hem, jag spelade lite CS och läste bloggar sen blev det sleepytime!

Idag ska jag se GG(Gossip Girl), plugga och kolla efter lägenheter sen försöka somna tidigt! Skolan börjar imorgon igen efter det korta höstlovet, yey... men så j*vla otroligt skönt att den här utbildningen bara är 1 år sen äre freedom som gäller i sommar!!!!



Jag lekte fotograf och dom modeller, visst blev det en cool bild ändå!

It's not about doing the things you love, it's about doing things with the one you love

Igår var jag och fikade med Elvira och Elin på Bara vara sen satt vi på BK efteråt, haha tjockisaj.
Jag klippte mig dessutom innan jag träffade tjejerna, inne på Zodiak. Fick en väldigt social och bra frisör så jag blev helnöjd över frisyren! Man kanske inte ser så bra men klippte till lugg, klippte bort all det äckligt slitna, klippte upp det mer o lite så. Det resulterades i att håret ser mycket fräschare ut och får mer volym! Haha håret känns rätt så kort för mig då jag har haft svank-långt hår under flera år och nu är det till under brösten precis. Men skönt med en förändring ändå faktiskt :)

Idag har jag bara tagit det lugnt, gick till Max och köpte nya tripple cheese målet hem - SUPERGOTTT!!! haha fyfan säger jag bara, ÄT DEN. Sen hem och spela lite CS och nu kollar jag på The Break Up, mycket jag kan relatera till i den filmen.. Jaja, snart när den är slut ska jag ta mig till en fest och träffa fulla kompisar!
Det blir dock inge dricka för mig, satsar på en vit helg den här helgen för det är fan på tiden att man har en :D


Svartskallarna ey



Halloween

I fredags firade jag Halloween med Diana, Keethlin och Hanna! Vi var först hos mig och fixade oss, sen drog vi till Oskar på förfest i hans lilla 1a haha. Det tog ett litet tag tills alla började komma igång, sen festades det och vi hade kul! Och jag hade inte ätit nånting under hela dagen förutom vid lunch men kvällen blev alldeles utmärkt för mig ändå :) Seeeeeeeeeeeen så tog vi oss till Strömpis och det var ju världens jävla kö, var ju tur att man hade lite alkohol i sig annars skulle man fan inte stått ut. Men när vi väl kom in så dansade vi, shotta, träffa en massa roliga och fula människor, ramlade ett x antal gånger haha, men ja det var skoj helt enkelt! Jag ville jättegärna ha mina änglavingar på mig men dom skulle ju säkert bli förstörda så fort jag satte foten inne på Strömpan, så det var lite synd... Får använda dom nästa år kanske :D



Katten bestämde sig för att klä ut Oskar till en muslim! haha



Diana var en kissemiss




Stötte på en mysig Carl i kön!



Inne på Strömpis hittade jag en älva eller vad han var, haha! sött



Vad hände med Tove Styrke?

Ja det undrar jag faktist gällande hennes nuvarande utseende! När hon uppmärksammades för första gången var hon en söt och vacker tjej som hade sin egna naturliga stil. Det var det som gjorde henne till Tove Styrke liksom, och det var så många som fattade tycke för henne men var fan tog den tjejen vägen? Nu försöker hon efterlikna dom stora stjärnorna som Lady Gaga och Robin t.ex. och det är så himla synd för det är helt enkelt inte hennes väg, tycker jag.

Man ska skapa sin egna väg, det är så man blir ihågkommen men nej istället så ska hon slänga iväg den biten som gjorde henne till den hon var och följa efter Lady Gagas spår. Lady Gaga och Robin finns redan, man vet vad som kännetecknar dom: coola frisyrer, utstickande kläder/stil m.m. Tove skapade ett Tove Styrke och man visste vad som kännetecknade henne: att vara sin egen.

På något sätt förmedlade hon att vem som helst kan lyckas med sina mål, att vem som helst kan våga och man behöver inte vara någon annan för att göra det. Men nu har hon ju lyckats vänt på det... Det beror väl på att man slukas upp av kändisvärlden och att man vet att man har allas ögon på en, det skulle nog också falla mig in att göra små förbättringar på mitt utseende men absolut inte förändringar.
Varför göra en drastisk förändring på sig själv när man redan är positivt uppmärksammad?




Att banta är inte heller den bästa förändringen hon kunde göra...





När jag kollade runt efter bilder på Tove så hittade jag den här och vi har tydligen likadana klänningar!
Det var lite kul att se. Man kanske tror att det inte är samma färg på dom men det är det - ljusen på bilderna är olika!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!