Frågor&svar

Den här kategorin används för att ställa frågor till mig, och så klart få respons tillbaka!
Det kan vara en kul grej för att man vill lära känna någon eller få ta del av råd, tips och tankar!
Det kan göras antingen via blogresponsfunktionen eller så kan man skriva sin fråga i kommentaren(kan lite dröja med svar där då jag vill samla ihop frågorna och svara i ett enskilt inlägg).
Det gör ni som ni vill :D




Skönhetsprodukter

Jag fick ett mascarapaket i brevlådan häromdagen som innehöll en borste, ett serum och vanlig svart mascarafärg. Det är den där nya Wet n' Wild, och syftet med den här är att ens naturliga ögonfransar ska bli längre och tjockare - alltså synas mer! Jag tycker inte direkt att jag behöver det haha, men kul och pröva ändå :) Speciellt när det är limited edition! Så vi får helt enkelt se hur resultatet blir om några veckor eller så där, har slarvat en hel också... typiskt.

Sen köpte jag ett nagelkit från en försäljare på köpcentrumet Krämaren, försäljaren tog ner priset självmant några gånger för mig och jag har så himla svårt att säga nej så jag köpte den till slut för 200 kr! Ordinarie pris var runt 700 så det var inte så farligt och dessutom så behöver mina naglar vård. Det innehöll: Handkräm, nagelfil, nagelolja och nagelförstärkare. Temat är mjölk&honung och det luktar så otroooooligt gott, älskar det temat i alla skönhetsprodukter! MUMS







En jättedildo i väskan!

Hahahah ja precis, idag under våran sista lektion när jag skulle ta upp datorn ur skolryggsäcken hittade jag en stor j*vla träjättedildo! SNACKA OM CHOCKAD, men det var ju kul samtidigt så klart haha. Alla i klassen skrattade åt mig bara och jag har ingen aning om varför den var där och vem som la den där - en gåva till mig kanske? ;)

Efter skolan var jag med Olivia för att kolla utstyrslar till Halloween, och vi lyckades köpa en del! Älska att vi är parklädda, fast vi är motsatsen till varandra. Jag skulle ju först vara något helt annat men det tog ju slut, sedan hade jag flera olika andra utstyrslar att välja mellan men självklart var dom också slut...! Så det får bli det här i år - en vit ängel, för jag hade ändå passande kläder hemma så det blir nog bra! Bilder kommer senare :)
Jag tycker att dom som säger att man är en hora om man klär ut sig till sexig polis, french maid, playboy bunny osv. egentligen bara är avundsjuka eller rent av stela. Att klä ut sig på Halloween handlar inte bara om att vara läskig, det handlar om att inte behöva vara sig själv för en kväll(tycker jag iaf). Och om man nu har en kropp man är nöjd över, varför inte få visa upp den på vid ett roligt och skämtsamt tillfälle? assssssså, låt folk klä ut sig till vad dom vill för det är ju det det handlar om - klä UT sig!!! Egentligen skulle vi gå runt nakna här på jorden om det vore för nån smarting som tänkte på att vi fryser när det är kallt, så det är bäst att skapa något som håller oss varma.

Imorgon efter skulan ska jag fixa till det sista som behövs sedan blir det att tagga Halloweenfirande både fredagen OCH lördagen!! WOHO



Den följde med mig hem idag, och är dessutom ett bra sällskap...
Haha nejdå! Fast den följde med hem iaf!


Bluaöheöu - så kan dagen beskrivas

Det började med att jag vakna upp några gånger under natten för att jag kände mig förkyld och frysen, men som tur var så hade vi sovmorgon idag för vi hade ingen lärare under hela förmiddagen - mohaha, score! Jag var tvungen att ringa till gymmet och avboka min tid med en personlig tränare, pga att jag inte känner mig så frisk dårå, vilket sög väldigt hårt...... Efter det åkte jag vidare till jobbet för att planera inför kurstillfället jag hade idag efter skolan, barnen fick nämligen bygga sin alldeles egna LEGOBIL woho! haha :cool:

Jo, när jag skulle korsa vägen från jobbet till skolan så stod jag och inväntade en bil som skulle förbi och då j*vlaaaaar kör han så jag blir nedskvätt över hela mina beiga byxor. Jag står där med öppen mun och följer bilen med blicken, men den jäveln bromsar inte ens. Ne fyfan, en av de få gångerna jag har haft ljusa byxor på mig och dessutom har ingen bil skvätt ner mig så där... What's the odds liksom?! Så jag fick gå runt i skolan och skämmas några minuter, kort tid va?! Det var för att mina byxor absorberade vattnet väldigt fort, good'ha haha!

Efter skolan&jobbet med busiga barn åkte jag hem och fick i mig paj, kamomillte och tittande av DH(Desperate Housewhifes)! Jag hoppas verkligen att jag inte blir värre med förkylningen, har massa plugg, vill träna och taggar fredagen med mina bruds så in i....... :D




Får tyvärr skjuta upp mina mål för kroppen...
Jag som såg fram emot att börja efter råd&tips!


Tär på krafterna

Jaaa så blir det när man lägger sig sent varje dag, går i skolan hela dagarna, jobbar direkt efter skolan, har plugg efter skolan/jobbet, springer runt på andra ärenden, försöker hinna med alla vänträffar, OSV! Jag längtar verkligen till utbildningen är över så att jag kan njuta av sommaren för att sedan hitta ett jobb och flytta hemifrån, slipper all plugg och får tid till allt annat = mindre stress! Bara att stå ut ett år till...

Så har de senaste veckorna sett ut för mig, men i fredags var jag på födelsedagsfest i Vintrosa hos Julle. Jag hade verkligen inte ork och lust att åka dit egentligen men pallrade mig dit till slut, men det blev inte så mycket dricka för mig - taggar nästa helg istället! Festen var väldigt degig av sig men fanns en del personer som underhöll, haha. Vid klockan 4 ungefär var vi 6 personer som delade på en taxi hem, jag följde med Kilhgårdarna(varav en var dyngpackad, haha...) hem och sov över där.

I lördags var jag med min kära vän Miranda! Vi köpte grönsaker med dipp och cola, hyrde filmen You again (måste komma ihåg att lämna tillbaka den), drog hem till henne och hade en bra lördagsmyskväll! <3

Idag blir det chill som f*n, gym och plugg!



Bild från i Aug när jag satt på Liquid med min kusin från Armeninen och hade det chill&trevligt.
Så det blev för mig i fredags också!



Jag och Miranda ville se en RIKTIG skrattkomedifilm...
Kan säga att den här inte höll måttet, rekomenderar inte!


Roadtrip till studentlivet

Tja!
I fredags åkte jag ner helt själv i min bil ner till en av mina bästa kompisar - Niklas, och stannade där tills på söndag. Han har flyttat till ett ställe som heter Grimslöv som ligger vid Växjö, för att plugga på folkhögskolan där inom idrott och hälsa. Typ nåt sånt...! Haha det är värsta byn där alltså... synd att jag inte tänkte på att fota stället med kameran!

När jag kom dit så fick jag en stor kram och sen en liten rundtur runt skolan, efter det gick vi till en av skolans lokar där det hölls en födelsedags för någon. Det bjöds på tacos, välkomstdrink och trevligt bemötande!
Sen smög jag och Niklas till ett av de gemensamma rummen för att kolla på EM-kvalen då ingen på festen ville det... Och SVERIGE SEGRADE!

I lördags gick vi ner till gymmet och tränade, hade hela gymmet för oss själva - skönt! Sen lagade vi spagetti&köttfärssås(MUMS!!) men blev lite sur då vi råkade göra för lite spagetti...! Resten av kvällen blev chill med film, ostbågar och dricka och så skådandet av meteorregn.

I söndags hann vi bara med pizzafrukost sen åkte jag iväg hem!


Den här vägen tog jag dit&tillbaka, dit tog det 3 ½ timme och tillbaka 5 timmar...
Make sence?




Så här ser hans studenrum ut!
Toalett, dusch och kök får man dela med resten av korridoren...
Inget som föll mig i smaken direkt haha, skulle aldrig klara av att bo så!




Lördags kväll fick vi skåda det mest faschinerande i skyn - meteorregn!
Helt fantaskisk upplevelse, då jag är mycket intresserad av universum, rymden och allt det där
Vi såg ungefär 6 st, en del var stora och en del var små. Helt klart värt att stå i kylan för detta!








by carolinetonojan'


Galen kväll på Marieberg

Hey!
Idag var det en massa folk på Marieberg Galleria då det var shoppingkväll! Det blev en j*vlaaaaa massa saker för mig asså, blev väldigt trött till slut och var tvungen att dra hem 1 timme innan dom stängde(kl. 10) efter allt springande och trängsel... Men jag fick med mig en goodiebag iaf! Haha jag älskar goodiebags, så kul att få små gratisgrejer i en fin påse/förpackning.

Handlade för totalt 815 kr och då var det shoppingkvälls-rabatt i alla butiker - riktigt najs med sånt! Varav 82 kr betalade jag, resten mamma haha. Riktigt najs det med va!

Haha jahapp, verkar som att jag bara kommer att skriva om shopping på bloggen min...! Nejdå, blir så nu när det är aktuellt för mig att inhandla nytt inför hösten och vintern detta år! Känns som att jag går runt med samma j*vla kläder varje dag...


mmmh nöjd är man! Och det finns en fortsättning, shoppandet tar inte slut idag för den här gången.




Kläderna är från Cubus, Gina Tricot och Lindex.
Klockan från Ur&Penn 150kr(billig&fin då jag bara ska ha den som accessoar).




by carolinetonojan'


BLOGGSTART

Hej!! Nu drar jag igång min blogg, det här är det första "riktiga" inlägget. Haha woho!
Jag har varit på marieberg några gånger nu på sistonde men köpte knappt nåt då jag är så himla dålig på att shoppa när jag är med killar. Jag hatar att det är så men jag kan verkligen inte ta råd från killar, och dessutom känns det så himla stressande när dom "måste" följa med in i tjejaffärerna och bara svansa runt. Så nae - inge shoppande för mig när dom är med, men jag är gärna med och hjälper till när dom behöver shoppa!

Jag har så himla mycket att shoppa och fylla min överfyllda garderob med, det nya ska ut och det gamla... egentligen ut men sparar alltid ändå haha. Ful och dålig vana, I know men skyller på att jag har fått pappas gener - vara en samlare. Men nej, skärpning! Nån ledig dag får jag och mamma rensa lite clothes. Då blir både mamma och mitt rumsgolv glad...

Det jag lyckades få med mig från mariebergturerna var 4 par örhängen(en kjol också men den ska bytas!), nämligen dessa:


Dom här örhängena blev jag kär i första ögonkastet, bokstavligt talat alltså!
Dom är såååå mig - söta små rosa pärlor med gnistrande diamanter runt om.
Finns inget som tillalar mig så som örhängena gjorde! Helt sjukt, haha.
Design Only 199kr


Dom här hade jag tänkt att ha till mina 2 extra hål(utöver dom vanliga) som jag har i ena örat.
Glitter 50kr




by carolinetonojan'


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!