Galna shoppingdagar...!

I måndags morgon satte jag och Diana oss på Lindbergsbuss till destination Sthlm :D Där väntade Miranda på oss och vi gick direkt till Waynes Coffe för att ladda upp med frulle inför den galna shoppingdagen! Det blev mycket lyckat med köp från både med rean och utan :)

Igår blev det en shoppingrunda på stan fast med Niklas, och där blev det en hel handlandes oxå... hur ska det här sluta asså haha. Jag har en del att shoppa kvar faktiskt och snart kmr ju våren så då måste man shoppa till det och det kmr ju bara spåra ut med ekonomin! Det har varit så mycket jag behövt och velat handlat i år, så får väl skita i vårshoppingen haha... :( elr iaf lite, inte helt! 


Shoppingbilderna nedan är blandade från här i Örebro och Sthlm, men man kan ju förstå att NK t.ex. är i Sthlm
och att Parfym Pia endast finns i Örebro faktiskt!







Kofta med päls runt HM 249kr
Stickad kofta med midjeband Gina Tricot 100kr
Skinnjacka Top shop 450kr
Skjorta med midjebälte Gina Tricot
125kr
+ 2 halsdukar(svart och vit)
Gina Tricot 198kr


Kalender 2012 Lindhska bokhandeln 
109kr
(Det är viktigt för mig att jag köper rätt kalender som passar mig, då en kalender är väldigt personlig.
Så jag valde en fin, söt, lagom stor med rosa tema)

Parfym MEXX Parfym Pia
100kr
(fick den för endast det priset pga det var deras provparfym, men den var ju helt full typ haha!
Fick köpa den för dom sa att den parfymen har utgått och den är en av mina favoriter... what to do?!)

Accessoar Glitter
60kr
(Använder den till min väska, det matchar väldigt bra)

Lång guldring Gina Tricot
65kr

Guldklocka som ring Kappahl
99kr
(fick i julklapp av mina kära vänner!)

Navelpiercingar Punkt shop
98kr
Lipfinity Åhlens 
39kr



Och så köpte jag den här parfymen från Versace, skitglad då jag för första gången köpte en parfym från ett sånt märke liksom! 
I den boxen fick jag dessutom med en body lotion&shower gel + 2 parfymexemplarer från märket Givenshy
NK 695kr
Nu lät jag nog som värsta snobben och det är jag verkligen inte haha, för jag tycker inte att märken är viktiga att ha - det är bara en kul grej! :)

Lucka nr 24!

Den här veckan har bara blåst förbi, precis som alla andra då haha. Jag har varit kattvakt, gått runt lite på stan , ätit sushi med Cicki men mest har jag bara tagit det lugnt hemma. Det behövdes och behövs mer! Thank god for school breaks asså... och nu när jag har det så måste jag passa på att söka jobb och FÅ ett jobb om jag ska kunna flytta hemifrån, som är min största önskaaaaaan! Kanske kan gå ut en stund idag? Men yeye! Nu ska jag berätta om min jul :D

Jag firade jul med mummi&mormor, och så fick vi besök av Pelle(en nära vän till oss). Det enda jag sitter och tänker på just nu är alla mina julklappar jag fick! Så HIMLA nöjd och glad över dom :D Haha men ska försöka behärska mig o kanske berätta lite om dagen:

  • Klev upp och julfixade mig(blev bara smink runt ögonen, orkade inte lägga foundation o skit när jag ändå bara skulle va hemma)
  • Kollade Kalle Anka med family
  • ÖPPNADE KLAPPISARNA!
  • Åt massa mat och skålade
  • Efterrätt(panacotta och tiramisu)
  • Sitta och titta på mina presenter...
  • Receive a drunk call, haha






Jag
Mamma
Jag&mormor
<3




mina julklappar
Jag fick en rosa jul! Kunde inte bli gladare, haha

The Christmas tree

Så här såg våran granis ut det här året - vitt och frostigt, det är fint! Påminner om den riktiga vintern också som vi inte har fått uppleva i år tyvärr... fick en grön jävla jul istället för vit :(


Nästan alla klappar som syns var till mig! hihi

NYÅRSOUTFIT

New years look

New years look by caaarrutt

Igår beställde jag den urgulliga&fina klänningen och dessa skor(som liknar ungefär som dom på bilden), från Nelly.se. Till det(om jag bestämer mig för att ha klänningen) kommer jag ha silverörhängen och en matchande axelremsväska i antigen svart, grå eller i den färgen ungefär. Sminkningen kommer troligtivst att bli dramatiska sotiga ögon med nära naturlig hudton på läpparna. Jag hoppas det kommer se bra ut allt det tillsammans!

ÄNTLIGEN, ÄNTLIGEN JULLOV!

Jomenvisst! Idag hade vi CAD på morgonen sen fick vi sluta för dagen och vara med på julavslutningen, det var mys&fint som vanligt. Vi fick höra på Tullängsskolans stolthet - Helena Salo :D Så himla söt och duktig, och har framför allt en fin röst! När jag kom hem spelade jag lite cZ och tiden verkligen springer iväg när man gör det, blöä!

nue sitter jag med en skål fylld med gurka&blomkål och väntar på dippen som är i kylskåpet - när det är klart är det dags att ha hemmamys för mig själv(forever alone...) med filmen Crazy stupid love! MMMMMHHHH Ryan Gossling är med, THE reason why I choose it. Haha ne men seriöst, jag tvekade på att se den för den verkar vara som alla andra love stories men sen så ser jag att han är med och då bah KLICK *downloading*.


Bianca var lite trött imorse så hon prövade olika sovställningar! Samtidigt satt Keetlhin och visa upp sin jävla brunhet
hon har fått från när hon var i Egypten(hon kom hem inatt!!), miss'ed dat girl.




Haha, me atm

För varmt för att ha på fest - men SNYGGT

Den här klädseln slog jag ihop under stress och blev helnöjd, sen försökte jag mig på att locka håret med en plattång som jag ALDRIG har lyckats med men den här gången blev det rätt bra ändå! Jag hade inte på mig pälsvästen särskligt länge på julfesten pga hettan haha, vilket var väldigt synd för jag tycker det var den som gjorde det hela. Jag tänkte faktiskt på att det kunde bli för varmt där inne men jag chansade iaf, aja får ha den här utsyrseln vid andra tillfällen istället!



Vit långärmad HM
Pälsväst Vero moda
Svart kjol
Tunna strumpbyxor Lindex
Guldring som syns dåligt Gina Tricot

Vart ska man börja?

    Min fredagskväll blev inte riktigt så som jag hade tänkt mig, haha... blir aldrig det nu för tiden. Men som tur är så börjar det ett nytt år snart vilket innebär nya tag och förändringar, så nån dag snart ska jag sätta mig i lugn&ro för att skriva ner mina mål för 2012 och framåt! <---- Ett jättebra tips! Fast min fredagsdag var väldigt bra :D Efter praktiken åkte jag och mamma för att kolla på en lägenhet till mig, och den var så fin, fräsch och mysig! I januari bestäms det om vi ska köpa den eller inte, I HOPE. Sen träffade jag en kvinna som hade kontaktat mig via http://www.grannar.se/(en hemsida för extrajobb i sitt område/sin stad), angående att vara kattvakt hos henne under en vecka med start från torsd nästa vecka. Det gick bra och blalbalal så det här blir väldigt skönt&chill och så får jag pengar för't!

    I lördags på kvällen spela jag CS med cälle o nån, haha ah den banan vi körde var rolig. Jag fick Tripple-kill för första gången! Men över till nåt annat, kanske inte så lätt att förstå wat da fukk im talkin'bout. Jag drog hem till min korvis Niklas som kom hem från Grimslöv i fredags :D Vi tjocka oss, kollade matchen Milan - Siena och efter det filmer, och bara hade det allmänt bra&ruligt! Men fyfan för en sak - inte okej att retas KONSTANT när man är trött som helsike och börjar bli mer&mer irriterad... mh juste.
    Jag har dessutom varit en duktig gris och tränat 2 ggr den här veckan :D Målet är att inte bli biff, gå ner i vikt eller nåt sånt - det är att behålla min kropp som den är i stort sett(förutom magen där jag vill få den lite smalare) + bonus som medföljer till det. Ska jag ta upp dom också?
  • Fastare kropp
  • Mer i muskelmassa(att vara en stark tjej är en fördel! spec för kortisar som jag...)
  • Hälsosamt ju!
  • Bra psykiskt också



    (i fredags)
    Vet att min webcam suger men tyvärr så jag har inte en kamerastudio hemma,
    och är ingen utbildad modell så bilderna blir inte dom snyggaste kanske! men wat da hell

It's time to fight over it

JAG hatar tiden, minuterna, dagarna, veckorna, ALLT. Det går ju för fan inte att göra nånting, jag har så mycket jag vill tänka på, se, höra, göra osv. Liksom, vad jag har hunnit göra idag? Jo, praktisera till 16 ungefär, kolla efter ett par speciella skor på stan, sen hem och äta, kolla igenom min internetrutin, spela CS och ätit massa godis&lussebullar... NU ska jag(eller ah, snart efter det här inlägget) gå iväg o duscha, sen måste jag föna mitt tjocka hår som tar 70h sen fixa mig inför bedtime och det resulterar i att jag kmr va SKITTRÖTT imorgon! Haha asså det här går ju inte, 1 dag borde vara 1 ½ dag istället tkr jag för då får man även bra med sömn!

Men anyways, nu har jag fått ur mig lite av irritationen för ikv. Praktiken tar slut imörra, det har varit lite småtråkigt och degigt dom sista dagarna men man kan ju inte alltid ha kul! Som tur är så har jag IT-killarna som kmr in till mig och fular sig, haha :) Det blir också en julfest för företaget imorgon så ska nog in dit och mingla lite(efter att ha sprungit 2 ärenden, gosh hur jag ska hinna allt...), sen får vi se vart kvällen styr!

DAGS att välja nyårsklänning och beställa hem ju!! Har kollat igenom på internet och hittat några favoriter, väntar bara på att få in dom i min storlek... Här är några från Nelly.com som jag föll för: Klicka in på min Önskelista här!



en liten oldie
It's so strange how the heart and brain work well together physically, but not mentally

Blandad fredag!

    På praktiken blev jag bjuden på att komma till O'learys på after work. Det var snällt, och kul att höra så jag drog mig dit och hade det jättetrevligt&roligt med dom anställda där! Tyvärr så kunde jag inte vara där så länge då jag skulle vara med The big 5, Hanna La och Maria för att ha en myskväll framför idolfinalen :) Kvällen/natten avslutades med att jag blev kvar hos Johanna och vi spelade tv-spel haha, bl.a. COD. Sen kom våra gamla robotikkillar och joinade oss :D Tiden blev så jävla sent så jag lät dom spela själva medans jag sov haha! Sen väckte dom mig när dom skulle hem så vi tog sällskap - slutade med att jag var hemma runt 05 på morgonen... DÖD, gick o la mig direkt utan att ta bort smink och borsta tänderna. Ja asså det finns fan undantag för det och det här var ett!

    Den här dagen har jag alltså...
    • jobbat
    • småfestat
    • sett sista idolfinalen
    • nördat tv-spel

    = Mix, men en rolig en!


Middag för Tullängsskolans tjejer!

I onsdags när jag satt på praktiken så såg jag helt plötsligt att det började snöa, för första gången den här vintern, intensivt dessutom! Mitt i det satt jag och snackade med Keethlin då hon tog upp att det var tjejmiddagen ikväll som Johanna och Hanna La har arrangerat, vilket jag totalt hade glömt booooort. Så det var en jävla tur att hon sa annars skulle jag ha missat det! Det var jättegod mat, mysigt och roligt med mingel och aktiviteter :) Synd bara att det kom cirkus 30 pers av 90 anmälda... Hur mycket mat som helst skulle slängas om det inte vore Kath som ringde efter sin pojkvän som hämtade massa matlådor och påsar och började fylla HAHAHA. Typ 70 kilo kött i en jävla icapåse... men vad gör Keethlin inte för mat?! Haha...


Den fina bakrundsmusiken kom från Rockgymnasiet(våra grannar!)



Mina fina tjejer



Jag och Hanna La, som mumsar i oss tacos!



Köpte det här söta framlyset till min nya cykel! Självklart ska det vara rosa

Personlig tränare

I tisdags drog jag mig till gymmet efter praktiken och fick träffa en personlig tränare som jag hade bokat in! Vi gick igenom mina mål, gjorde en kroppsmätning som var första gången för mig! Jag trodde först att en kroppsmätning var när någon tog ett måttband och tog mått på olika delar av kroppen, så som magen, låren, armarna osv haha. Istället var det att man skulle stå på något som liknade en våg med en skärm och hålla i två "hantlar" kopplade till vågen, sen räknade den ut allt och skrev ut ett kvitto på det :D

Han sa att jag hade HELT suveräna värden på ALLT. Man blir ju så himla glad av att höra det av en som är inom det yrket, och han sa att man brukar ha osymetriska värden av fett- och muskelmassa på benen och armar(som det är två av) men jag hade otroligt lika på dom alla. Kult :D Så nu blir det att träna minst 2 ggr/vecka!


Mitt personliga träningskort för att uppnå mina mål + resultatet av kroppsmätningen!

2 akutbesök under en helg - BLÖ.

I fredags var jag med min älsklingsfågel Diana(varför hon är en fågel är för att jag brukade kalla henne för pippidiana när vi var mindre, hahah, don't ask me why...). Vi drog hem till en klasskompis till mig och förfesta där för att sedan dra oss till Strömpan, tyvärr så kom vi dit vid 9 ungefär och alla vi skulle dra från förisen vid 10 typ haha. Det blev inte riktigt som planerat... fy vad hemskt det var. Fick åka med till akuten då det helt plötsligt hände en sak(inte med mig). Men slutade sen med att några av oss hamna på Strömpan och hade det skoj :) Kanske spåra lite när jag bestämde mig för att kasta glas på Elvis(Elvira), haha men annars så!

I lördags. I lördags mådde inte huvudet bra. I lördags kände jag att det blev lite för mycket för mig i fredags. Men i lördags senare på kvällen, fick jag träffa mina favorittjejer Q'shana-gänget och ha film-&snackmys!

På söndagen var det O' helga natt här i Örebro! Men det blev inte heller riktigt som planerat... Mamma halkade i badrummet och slog i huvudet, asså paniken och chocken man får av dom här händelserna är obeskrivlig...!!! Så skjutsade henne till akuten och var där ett tag, det gick fint... Var inte så allvarligt som det kunde ha varit, thankgod. Fick ta med henne hem så hon vilade, och jag&Diana spenderade kvällen på Stortorget och Mcd :D



Haha fina ögon svartingen har...




All in i munnen för Keethlin på myskvällen!




Crowded ey


Bl.a. var Shirley Clamp där! Thomas DiLeva haha, och lite annat folk.
Mitt i allt började Enis dansa&sjunga med mig och Diana, haha men det var kul!
Finns ingen anledning till att kolla snett på honom och bli äcklad som vissa gör och blir.
Han vill inget illa, han vill bara ha uppmärksamhet och roligt!


Vart tog jag vägen?

    Månd-torsd jobbade jag eftermiddag och natt på praktiken. Månd-Tisd 14-22, onsd-torsd 22-06(vilket innebar att jag kom hem fredag morgon och var ledig heeeeeela dagen :D) Så alltså har jag varit borta på eftermiddagarna och kvällarna pga det och sömn, till att kunna orka dom passen ju. Trots det har jag iaf hunnit med att...

  • Leta efter en ny cykel till mig med mammi, och lyckades hitta och köpa en jag tyckte om!
  • Gå på min första teckenspråkskurs, det var mycket roligt och det kändes bra då jag, trots att jag hoppat in efter halva kursen, ligger på ungefär samma nivå som dom :)
  • Vara på en föreläsning med jobbet och Tullängsskolans lärare om barn med särskilda behov såsom ADHD, asbergers, autism osv. Då jag jobbar med många och olika barn är det viktigt att kunna veta hur man ska på bästa sätt hantera "speciella" barn så att dom trivs och mår så bra som möjligt! Ett mycket bra intiativ av kommunen och organisationerna, det blir fler såna tillfällen! :)

 


Och haha ja, jag har en fredagsmys t-shirt! Fick den från OLW
LOVEIT


Fredagkvällens utfit


Svarta jeans Gina Tricot
Beigt maglinne BikBok
Brunt bälte BikBok
Svarta klackskor från Italien
Accesoarer

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!